Menu
thumbSakret

SAKRET saņem augstas godalgas Lietuvā

SAKRET produkti Lietuvā saņem augstākās godalgas konkursā “Gada produkts 2015”

AS SAKRET HOLDINGS koncernā ietilpstošais uzņēmums UAB SAKRET LT saņēmis trīs Lietuvas rūpnieku konfederācijas konkursa “Gada produkts 2015” godalgas – divas zelta medaļas un vienu sudraba medaļu. Ar zelta medaļām apbalvots SAKRET BE grīdas betona būvmaisījums un SAKRET FKE flīžu līme darbam jebkuros apstākļos. Savukārt sudraba godalga piešķirta SAKRET PM Super apmetuma būvmaisījumam. Kopumā no vairāk nekā 7000 uzņēmumiem, kas Lietuvā ražo un piedāvā industriālos produktus, godalgas “Gada produkts 2015” tika piešķirtas 98 produktiem.

Andris Vanags, AS SAKRET HOLDINGS padomes priekšsēdētājs: “Mēs augsti novērtējam saņemtās godalgas Lietuvā – tas ir apliecinājums mērķtiecīgam uzņēmuma darbam šajā tirgū un nozīmīga atzinība SAKRET produktu augstajai kvalitātei.”

“SAKRET bija viens no pirmajiem ražotājiem Baltijas valstīs, kas piedāvāja pilnīgi jaunu skatījumu uz tādiem būvniecībā ierastiem materiāliem kā mūrjava un betons. Ja kādreiz šādus materiālus gatavoja uz vietas objektā, tad šodien galvenokārt tiek izmantoti rūpnieciski gatavoti maisījumi. Tas būtiski samazina darbaspēka patēriņu objektā un palīdz nodrošināt augstāku kvalitāti. Ja vēl pirms 10 gadiem sausais betons vai mūrjava veikalos nebija nopērkami, tad šodien SAKRET vien Baltijas valstu tirgos mēnesī realizē vairākus tūkstošus tonnu šādu materiālu,” komentē A. Vanags.

Lietuvas rūpnieku konfederācijas konkurss “Gada produkts 2015” Lietuvā notiek 19. gadu pēc kārtas. Kopš 1997. gada piešķirtas 1262 zelta un sudraba godalgas.

Back to Top
-->